Consentiment per al tractament de dades personals ENG

Elisenda Riera Gonzalez és la Responsable del tractament de les dades personals de l’Usuari i l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb la llei actual. D’acord amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals: el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR ) i la Llei Orgànica (ES) 15/1999 de 13 de desembre (LOPD). Se li facilita la següent informació del tractament:

 • Fi del tractament: mantenir una relació comercial i l’enviament de comunicacions sobre els nostres productes i serveis.
 • Criteris de conservació de les dades: es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la fi del tractament. I quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total de les mateixes.
 • Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.
 • Drets que assisteixen a l’Usuari:
  – Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
  – Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.
  – Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (agpd.es), Si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.
 • Dades de contacte per exercir els seus drets:
  Adreça postal:MasRegort s/n  Vallfogona del Ripollès  C.P.17862 – Girona
  Adreça electrònica: masregort@gmail.com . Per continuar vostè ha d’acceptar que ha llegit i està conforme amb la clàusula anterior.